Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Actieprijs voor unmanaged ethernet switches van Delta

22 juni 2017, 08:00

Delta levert een brede range aan producten voor onze markt. Onder andere multiport ethernet switches.

Delta Industrial Ethernet Total Solution biedt ethernet producten met sterk hardware design, gebruiksvriendelijke software interface en beveiliging. En compatible met verscheidene industriële communicatiestandaarden. Met het ontstaan van industriële automation techologie en intelligente engineeringsystemen, is ethernet één van de populairste en meest gebruikte communicatieprotocollen geworden. Ethernet staat bekend om de hoge snelheid, hoge stabiliteit en compatibiliteit. Gebaseerd op de industriële know-how van Delta, zijn de ethernet switches vervaardigd om een gevarieerde range applicaties te bedienen. Alle ethernet producten van Delta zijn gecertificeerd volgende UL, CE en FCC standaarden.

De 5/8/16-port FE Ethernet switches van Delta zijn geschikt voor communicatie over lange afstand via glasvezel. Denk hierbij aan toepassingen in gebouwautomatisering, maar ook bij intelligente transportsystemen, waterbehandeling, fabrieksautomatisering, monitoring en regelsystemen.

Over Delta
Delta Group, opgericht in 1971, is een mondiale leider in 'power and thermal management solutions' en is één van de beste leveranciers in verschillende productsegmenten. De missie van Delta is: "To provide innovative, clean and energy-efficient solutions for a better tomorrow". De Delta bedrijven omvatten power elektronica, energy management en smart green life.

Actieprijs!
De productrange van ethernet switches bestaat bij Delta uit managed en unmanaged switches. De unmanaged uitvoeringen zijn leverbaar als ethernet switch of als PoE* switch, met 5, 8 of 16 poorten

De Delta unmanaged ethernet switches met 5 poorten en 8 poorten hebben nu een superscherpe actieprijs. Vraag ze aan bij onze binnendienst: 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl. Het gaat om type DVS-005I00 (80001000) en DVS-008I00 (80001020).


*Power over Ethernet is een technologie om stroom en data te leveren over een standaard twisted-pair-kabel in een ethernetnetwerk.

 

 

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.