Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Alpha IP: de ideale start voor uw 'connected home'

22 januari 2018, 08:00

Het Alpha IP systeem is het complete pakket voor uw 'Smart Home'. Het intelligente huisautomatiseringssysteem biedt wooncomfort, zekerheid en energiebesparing.

Alpha IP overtuigt niet alleen door de gemakkelijke bediening maar ook door eenvoudige installatie. Het hele systeem is gebaseerd op het Homematic IP-communicatieprotocol, de leidende communicatiestandaard binnen 'Smart Home'. Met deze toekomstgerichte, modulaire en open aanpak is Alpha IP perfect voorbereid op het 'Internet of Things' tijdperk.

Professionele oplossing
Het maakt niet uit of u uw woning verwarmt met radiatoren, elektrische verwarming of vloerverwarming, Alpha IP biedt professionele oplossingen voor verschillende verwarmings­systemen. Hierdoor is het systeem ideaal voor bestaande woningbouw alsook nieuwbouwwoningen. Naast klimaat­beheersing omvat Alpha IP ook oplossingen voor veiligheid, lichtsturing en zonwering. Alpha IP is het ideale begin om uw huis te verbinden.

Ontdek het op de VSK
Op de VSK laten wij deze slimme oplossing zien. Komt u hem ook bekijken? De VSK is geopend op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag 6 februari 10.00 - 18.00 uur
  • Woensdag 7 februari 10.00 - 18.00 uur
  • Donderdag 8 februari 10.00 - 20.30 uur
  • Vrijdag 9 februari 10.00 - 18.00 uur
Meer informatie over de VSK kunt u hier lezen.

Afspraak
Wanneer u op de beurs een afspraak wilt met één van onze collega's, dan kunt u contact opnemen via verkoop@vedotec.nl of bel ons op 0888336800.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.