Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bespaar tijd & geld met Tosibox

26 oktober 2017, 08:00

Maak een veilige verbinding met TOSIBOX®. Maar waarom TOSIBOX®? Lees het hieronder

Tosibox gelooft dat succes in het 'internet-of-things' tijdperk een kwestie is van connecties. Daarom heeft Tosibox als missie en passie 'to create the world’s best and most secure remote connections between devices'. Vandaar dat zij de TOSIBOX® ontwikkeld hebben: de eerste gebruiks­vriendelijke oplossing voor remote access. De TOSIBOX® is een hoogstaand stuk Finse engineering, een gepatenteerde innovatie, een oplossing waardoor je niet meer over beveiliging van je data en netwerk hoeft na te denken. Hierdoor bespaar je tijd en geld, én kunt u zicht concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf. TOSIBOX® - De nieuwe standaard voor veilige remote connections.

Easy
TOSIBOX® gepatenteerde plug-&-play technologie is de eerste gepatenteerde, hardware-based, remote access oplossing. TOSIBOX® maakt een volledig veilige verbinding op afstand tussen apparaten. De infrastructuur kan binnen enkele minuten opgezet worden en men hoeft niet over speciale IT-vaardigheden te beschiken. Tevens is het beheer van toestellen en gebruikersgroepen opmerkelijk eenvoudig. Bovendien worden de verbindingen altijd op dezelfde, standaard manier aangemaakt. Opzetten van toegang op afstand is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Scalable
TOSIBOX® is oneindig schaalbaar. TOSIBOX® technologie maakt real-time datacollectie mogelijk en verzorgt een goedkope en eenvoudig uit te breiden oplossing waarbij de infrastructuur met dezelfde snelheid groeit als uw bedrijf.

Reliable
TOSIBOX® werkt waar dan ook ter wereld met allerlei apparatuur, ongeacht de besturing en de soort internetverbinding. U kunt uw apparatuur overal beheren en er zeker van zijn dat de verbinding altijd betrouwbaar is.

Secure
TOSIBOX® is wereldwijd getest, gepatenteerd en werkt op het hoogste beveiligingsniveau in de markt. Het is geen cloud service, maar een directe VPN-tunnel tussen machines. Alleen vertrouwde apparaten hebben toegang tot het netwerk. De gegevens die van één apparaat naar een andere apparaat gestuurd worden, kunnen niet afgetapt worden, maar lopen altijd via een gesloten verbinding. De data is niet toegankelijk met alleen een wachtwoord, altijd is er een sleutel (fysieke key of softkey) nodig. Alle gebruikers en sleutels worden beheerd vanuit een enkel werkstation. Dit garandeert dat het netwerk en de gegevens altijd gecodeerd en versleuteld zijn.

De brochure van de standaard TOSIBOX® artikelen kunt u Hier downloaden. Hierin vindt u onder andere informatie over de Lock 100 & 200 en Key 100 & 200.

Uw aanvraag
Meer informatie over TOSIBOX® kunt u aanvragen bij onze verkoopafdeling: verkoop@vedotec.nl of 0888336800.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.