Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bezoek ons op de World of Technology & Science

20 juni 2018, 08:00

De World of Technology & Science is dé beurs voor Industrie, Laboratoria, Zorg en Wetenschap. Dit jaar is Vedotec er ook bij!

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Geschiedenis
WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Meldt u aan voor gratis toegang!
Via Vedotec krijgt u gratis toegang tot de beurs. Hiervoor kunt u zich aanmelden via deze link.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.