Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Conferentie voor vastgoedontwikkelaars, -managers & –gebruikers

6 september 2017, 08:00

Op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 is Vedotec partner van de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering, een initiatief van de Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering. Als relatie nodigen we u van harte uit onze gast te zijn in Taets Art Amsterdam.

Interessante sprekers
Binnen het overkoepelende thema ‘Bits, Bricks & Behaviour 4.1/4.2’, wat staat voor de cruciale driehoeksverhouding functionaliteit, gebouw en de mens, komt de focus dit jaar op technologie te liggen.
Interessante sprekers op de conferentie zijn onder andere Hans de Boer (VNO NCW), die zal spreken over het ‘Bruisende Steden’ concept. Hans Besselink (Royal HaskoningDHV) zal een presentatie geven over ‘near zero energy’ en toelichten hoe dat werkt in de praktijk. Verder zal John Post (Topsector Energie) uitleg geven over Data Science en zal Eric Vermaat (12CU) spreken over de functionaliteit van IoT in de gebouwen.

Dag 1
De focus op de eerste dag, 1 november, ligt op de wijzigingen in de bouw- en vastgoed sector door de toepassing van technologie. Daardoor kunnen de functies in gebouwen verbeterd worden en kan duurzaamheid als gamechanger gezien worden. Eindgebruikers en professionals uit de keten zullen aan het woord komen met hun baanbrekende visies. Het rendement van gebouwen wordt sterk verbeterd.

Dag 2
Op de tweede dag, 2 november, duiken de sprekers de techniek in en spreken over scrum & agile, commissioning in de praktijk, data science en open systems. Als u met die focus de conferentie wilt meemaken, is de tweede dag hierop ingericht. Meer informatie over de conferentie, inclusief het programma, is te vinden op:
www.conferentiegebouwautomatisering.nl.

Meldt u nu aan!
Met de relatiecode NCGA17945 kunt u zich hier kosteloos aanmelden voor 1 of 2 november, of voor beide dagen.
We hopen u op woensdag 1 en/of donderdag 2 november 2017 te mogen verwelkomen!

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.