Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Charisse

14 augustus 2017, 08:00

Mogen wij aan u voorstellen: onze nieuwe collega Charisse!

Zoals u wellicht al gemerkt heeft is ons team sinds 15 mei 2017 versterkt door een nieuwe medewerker. Hierbij stellen wij haar graag aan u voor!

Charisse Leeuwin is 29 jaar en woont sinds 3 jaar samen met haar dochter in Capelle aan den IJssel. Zij houdt van klussen in huis en is graag creatief bezig. Zo maakt zij in haar vrije tijd kleding en andere fashion items. Om meer creatief bezig te zijn is zij de opleiding Multimedia: Design & Technology gaan volgen aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Na de opleiding te hebben voltooid heeft zij een jaar bij een reclamebureau gewerkt. Omdat zij meer uit zichzelf wilde halen heeft zij de opleiding Small Business & Retail Management aan de Haagsche Hogeschool gevolgd en afgerond.

Verkoop & Marketing
Door haar kennis en ervaring hebben wij in haar de gewenste versterking gevonden om ons team compleet te maken. Charisse is werkzaam op de afdeling verkoop, waar zij onder meer orders zal verwerken, aanvragen zal behandelen en de telefoon zal beantwoorden. Verder zal zij de afdeling marketing ondersteunen. Zij zal onder andere meewerken aan de nieuwe website, het schrijven van nieuwsbrieven en het verzorgen van promotiemateriaal voor Vedotec.

Team
Het team is uitgebreid, maar wat blijft is dat we nog steeds, zoals u van ons gewend bent, voor u klaar staan!
Het team van Vedotec heet Charisse van harte welkom en wenst haar veel succes toe.

 

 

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.