Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Multi-I/O-module met BACnet

28 april 2017, 08:00

Een nieuw lid van de BACnet MS/TP familie: de BACnetmodule BMT-Multi I/O is een compacte en eenvoudig te installeren oplossing voor uw netwerk.

Nieuwe generatie
De module kan makkelijk digitale en analoge signalen van actoren of sensoren verbinden. Deze signalen kunnen via het BACnet MS/TP protocol direct een controller of regelaar van een gebouwbeheersysteem informeren. 29 I/O's, deels configureerbaar, zijn beschikbaar voor verschillende taken. Hierdoor kunnen signalen uit het veld, bijvoorbeeld van temperatuursensoren, bewegingssensoren en CO2-sensoren direct aan het gebouwbeheersysteem doorgegeven worden en daarnaast verlichting, ventilatie of zonwering gestuurd worden.

Via een BACnet-client kunnen de ingangen en uitgangen over standaardobjecten aangestuurd of afgevraagd worden. Via twee draaiknoppen aan de voorkant kan het adres van module en de bitrate ingesteld worden. Dit kan ook door middel van software. De relais K1-K4 zijn uitgerust met handbediening zodat manueel ingrijpen ook mogelijk is.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe module? Vraag hem aan bij uw accountmanager of bij onze binnendienst: 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl. Binnenkort ook online te bestellen.

Handige informatie

  • Artikelnummer: 11089313
  • Omschrijving: BMT-Multi-I/O
  • Brutoprijs: € 370,50

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.