Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Multi-I/O-module met Modbus

31 maart 2017, 08:00

Een nieuw lid van de Modbus RTU familie: de Modbusmodule MR-Multi I/O is een compacte en eenvoudig te installeren oplossing voor uw netwerk.

Nieuwe generatie
De module kan makkelijk digitale en analoge signalen van actoren of sensoren verbinden. Deze signalen kunnen via het Modbus RTU protocol direct een controller of regelaar van een gebouwbeheersysteem informeren. 29 I/O's, deels configureerbaar, zijn beschikbaar voor verschillende taken. Hierdoor kunnen signalen uit het veld, bijvoorbeeld van temperatuursensoren, bewegingssensoren en CO2-sensoren direct aan het gebouwbeheersysteem doorgegeven worden en daarnaast verlichting, ventilatie of zonwering gestuurd worden.

Via een Modbus-master kunnen de ingangen en uitgangen over standaardregisters geschakeld of afgevraagd worden. Via twee draaiknoppen aan de voorkant kan het adres van module, evenals de pariteit en bitrate ingesteld worden. Dit kan ook door middel van software.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe module? Vraag hem aan bij uw accountmanager of bij onze binnendienst: 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl. Binnenkort ook online te bestellen.

Handige informatie

  • Artikelnummer: 11084313
  • Omschrijving: MR-Multi-I/O
  • Brutoprijs: € 343,-

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.