Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nauwkeurige & multifunctionele power meters

17 november 2017, 08:00

Delta biedt nauwkeurige power meters met veel functionaliteiten

De digitale vermogensmeters van Delta bieden alle mogelijkheden die nodig zijn voor het monitoren van stroom, spanning, vermogen en vierkwadrant metingen in elektrische installaties. De voornaamste functie is het meten van verschillende elektrische waardes en waardes voor vermogenskwaliteit, inclusief vermogensfactor, harmonie en onbalans tussen stroom en spanning. Delta Power Meters kunnen ook slechte werking van apparatuur identificeren, evenals energieverspilling en andere problemen met vermogenskwaliteit. Dit alles om een analyse te kunnen maken van het energieverbruik en hierop te sturen om energie te besparen.

Functies
De Delta Power Meters hebben een hoge nauwkeurigheid van bidirectionele elektrische energie en vermogensparameters. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en is Modbus RTU/ASCII via RS485 de standaard communicatie. Sinds kort hebben enkele Power Meters ook een BACnet MS/TP interface. Alle modellen voldoen aan de internationale afmetingen en CE veiligheidskeurmerken.

Voordelen
De voordelen van de Delta Power Meters op een rij:

  • Nauwkeurigheidsklasse 0,5S (volgens IEC62053-22)
  • Communicatie via Modbus-RT/ASCII of BACnet MS/TP
  • Parametergroepering voor betere communicatie met PLC of SCADA
  • Datalogging (koppelbaar met Loytec)
  • Kalender voor energieregistratie
  • Bijbehorende stroomtrafo's ook leverbaar

Verschillende modellen
Op dit moment zijn er 3 modellen beschikbaar, namelijk: DPM-C520, DPM-C530A en de DPM-D520I. De eerste twee zijn voor frontinbouw, de derde is voor DIN-railmontage. De DPM-C5xx-serie heeft een groot display waarop tot 4 meetwaarden getoond kunnen worden. Deze types zijn eenvoudige bediening via de druktoetsen op de voorzijde. De DPM-D520I is uitermate geschikt voor inbouw in de regelkast en kant daardoor naadloos geïntegreerd in het gebouwbeheersysteem.

Nieuw
Delta komt binnenkort met nieuwe types op de markt. Deze zijn leverbaar met onder andere I/O (DI/DO relais) en een uitvoering met draadloze communicatie.

Het artikeloverzicht van de Delta Power Meters kunt u hier downloaden. Hierin vindt u de informatie over de DPM-C520, DPM-C530A en DPM-D520I.

Uw aanvraag
Meer informatie over de Delta Power Meters kunt u aanvragen bij onze verkoopafdeling: verkoop@vedotec.nl of bel ons op 0888336800.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.