Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Room controllers: efficient, interconnective & convenient

19 april 2017, 08:00

De RYMaskon 400 is een door de gebruiker te configureren room controller. Hij kan geïntegreerd worden in een Modbusnetwerk voor geautomatiseerd beheer en controle van het ruimteklimaat en verlichting. Hierdoor is een energie-efficiënte, on-demand binnenklimaat te bewaken en aan te passen, als onderdeel van een compleet facility management systeem.

Stand alone
De controller heeft een geïntegreerde temperatuursensor. Voor uitbreiding van de sensoren heeft het apparaat twee digitale ingangen. Voor aansturing van bijvoorbeeld ventilatie of zonwering biedt het apparaat twee analoge uitgangen (RYMaskon 411 & 412) of twee digitale uitgangen (RYMaskon 421 & 422). Dankzij de interne uitgangen is het niet nodig de waardes en settings door de Modbusmaster te laten afhandelen, maar kan er ook gezorgd worden voor een single-room stand alone regeling.

Intuïtieve touch
De stijlvolle platte behuizing bestaat uit een glazen front, beschikbaar in zwart (411, 421) of wit (412, 422), met een hoogglans afwerking. Het multifunctionele display heeft dimbare achtergrondverlichting. Er zijn zes vrij-configureerbare toetsen en een draaischijf/drukknop met capacitieve touch voor eenvoudige bediening. De menu-gestuurde configuratie wordt ondersteund door makkelijk te begrijpen icoontjes. Een afstandssensor zorgt voor activatie van functies (bijvoorbeeld 'licht aan') en weergave van geselecteerde waardes op het display wanneer iemand de kamer binnenkomt. Een speciale 'cleaning mode' voorkomt accidentele wijzigingen in de settings.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe room controller? Vraag hem aan bij uw accountmanager of bij onze binnendienst: 088 833 68 00 of verkoop@vedotec.nl. Binnenkort ook online te bestellen.

Handige informatie

  • Artikelnummers: 44018800 - 44018830
  • Omschrijving: RYMaskon 400
  • Brutoprijs: € 482,30

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.