Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ons bedrijf

Vedotec B.V., opgericht in 2002, is importeur van componenten voor de elektro-, meet- en regeltechniek.

Ons logo staat voor wat we zijn

De vogel in ons logo symboliseert waar wij voor staan. We zijn vrij, onafhankelijk en bewegen ons soepel als een vogel in de lucht. Het vliegen staat ook voor overzicht en een wijde blik over de markt, zowel aan kant van de afnemers als bij leveranciers.

De vogel heeft een scherpe blik voor detail, bijvoorbeeld voedsel. Wij hebben oog voor de details die belangrijk zijn voor onze klanten. Direct anticiperen wij, gebruik makende van onze grote en brede kennis.

De O stelt de aardbol voor, we houden mondiaal de ontwikkelingen op het technische vlak in de gaten en spelen in op ontwikkelingen waar ook in de wereld, als die relevant worden voor u als klant. Dat is wat wij willen zijn: een onderneming met een brede mind setting om u als klant het beste te geven wat u toekomt: een goed en betrouwbaar, snel geleverd product.

Vedotec support

Vanwege de toenemende complexiteit van producten en de snelle technologische ontwikkelingen hebben wij een eigen supportafdeling opgericht. Hier wordt u in uw eigen taal snel en deskundig op weg geholpen bij technische vragen, bijvoorbeeld bij startups van een voor u nieuw product. Wij ontzorgen u, zodat u met uw kerntaak bezig kunt zijn: goede installaties aan uw klant leveren.

Vedotec adviseur

Bij het ontwerpen van installaties in nieuwbouw of renovaties kan Vedotec uw betrouwbare adviseur zijn om een juiste materiaalkeuze te maken. Ook helpen we u graag bij het op elkaar afstemmen van componenten. Hiervoor is ook onze catalogus "De Dikke Blauwe" een goed hulpmiddel. We sturen u onze catalogus graag toe!

Vedotec partner

U zoekt een partner waar u een project kunt neerleggen. U stelt daarbij naast een goede prijs ook belang in meedenken bij alle processen van aanpassen van een product tot een correcte logistieke afhandeling. Vedotec heeft bewezen dat ze ook bij dit soort complexe vraagstukken een betrouwbare partner kan zijn. Graag gaan wij de uitdaging met u aan.

Vedotec en de branche Gebouw Automatisering

Als een van de initiatiefnemers en founding fathers van de Nederlandse branche vereniging voor Gebouw Automatisering toont Vedotec ook dat ze haar belangen breder ziet dan alleen het eigen belang. Samen werken in en aan de markt om betere, duurzamere systemen te introduceren, waarmee niet alleen de zaak beter geregeld is, maar ook gestuurd en gemonitord kan worden. U of uw afnemer wil immers weten of zijn investeringen ook rendement hebben. Hierbij zijn niet alleen de directe besparingen op de energierekening van belang, maar zeker ook de stijging van productiviteit.

Met Vedotec als partner bent u on the move.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.