Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Tijdbesparing met PCS

13 maart 2015, 09:00

Door PCS kits drastische montage- en commissioningtijd besparing!

Pettinaroli Commissioning Solutions (PCS) zijn een grote stap naar voren op het gebied van montage en inbedrijfstelling van fancoils. Spoelen, inregelen, testen en meten brengt met één complete kant en klare set de kosten in de hele lijn (ontwerp, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud) significant omlaag.

De assemblage set van Pettinaroli verdient zich meer dan terug door de besparing in de ontwerpfase, doordat er minder componenten gespecificeerd hoeven te worden. Daarnaast is men veel flexibeler in het positioneren van het materiaal. Dit kan op de unit of in het leidingwerk.

De installateur plaatst de voorgemonteerde sets snel en eenvoudig mede door de euroconus aansluiting en uiteraard reduceert de montagetijd doordat de set helemaal compleet is. Een set bestaat uit een drukonafhakelijk regelventiel, by-pass/isolatie afsluiter, isolatie- en filterafsluiter, ontluchting, aftapafsluiter en aansluitmateriaal.

Inbedrijfstellen en onderhoud zijn veel eenvoudiger, omdat alle essentiële componenten op één plaats zitten. Ook kan het drukonafhankelijke regelventiel vervangen worden door een drukonafhankelijke geregelde kogelkraan (EVOPICV-R), welke remote bediend en ingeregeld kan worden.
Uiteraard is de PCS als optie met een complete isolatie set leverbaar!

Wilt u meer weten over de Pettinaroli Commissioning Solutions, neem dan contact op met uw contactpersoon, of stuur een e-mail naar verkoop@vedotec.nl.

Via deze link kunt u de uitgebreide documentatie van de PCS downloaden.

Website design en ontwikkeling: Pinxit / Guidance, Database Publishing Specialist.